MENÜ
Vogl Dorottya Reiki Mester/ Tanár

 
Megérdemlem, hogy egészséges legyek!

Tanfolyamokat akár már egy jelentkezőtől, megbeszélt időben és helyen tartok.

A tanfolyamok díja mindenkor a R.A.I. International által meghatározott összeg, ami tartalmazza a jegyzeteket, az adott tanfolyami szint beavatását, valamint a R.A.I. által kiadott hivatalos oklevelet.

A tanfolyamok elvégzése jogosulttá tesz azok ingyenes ismétlésére is.

Jelen végzettségem alapján Reiki I., Reiki II. és Reiki Mester tanfolyamok tartására vagyok jogosult.

 

A tanfolyamok leírása:

 

Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

Tanfolyami díj: 7.900.- Ft.

 

Reiki II.

A tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

Előfeltétele: Reiki I.

Tanfolyami díj: 15.500.- Ft.

 

Reiki mester

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.

Előfeltétele: Reiki I. és II.

Tanfolyami díj: 44.000.- Ft.

 

 

 

Asztali nézet