MENÜ
Vogl Dorottya Reiki Mester/ Tanár

 
Megérdemlem, hogy egészséges legyek!

A reiki harmonizál, aktiválja az öngyógyító erőket, csökkenti és megszünteti a fájdalmakat, a stressz feloldását szolgálja.

Sokan hallottunk már a kézrátétellel történő gyógyításról. Bár ez a módszer ősi, és az energiák átadásán alapul, sokan még mindig kételkednek benne. A Reiki használata során is hasonló módon történik a gyógyítás. A gyógyító energiát ad a beteg, vagy rosszul működő testrészeknek. A kezelés során nem saját energiáit adja át, hanem mintegy csatornaként az univerzális energiákat közvetíti.

Gyakran illetik az Isteni energiát az "intelligens" jelzővel. Ez többek között annak köszönhető, hogy az energiák pontosan ott hatnak, ahol az szükséges. Ha egy testrész nem szenved energiahiányban, akkor sem kell attól tartani, hogy kárt okoz, hiszen a fölösleges energiák egyszerűen megszűnnek.

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, átfogóan regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Katalizálja, mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat.

A reiki-kezelések bármely egyéb ezoterikus-, és orvosi kezeléssel vagy pszichoterápiával kombinálhatóak.

 

A reiki nem helyettesíti az orvost! Komoly betegség, vagy ráutaló tünetek esetén mindenképp orvoshoz kell fordulni, a reiki csak kiegészítő kezelés, ami felgyorsítja a gyógyulást.

Reiki kezelés menete:

-auraharmónizálás : nyugtató, feszültségoldó hatása van.

- csakratisztítás: a csakrák  forgását megzavarhatják az alacsony rezgésű energiák. A tisztítás után a      csakrák ismét akadálytalanul képesek energia leadásra és felvételre.

- csakraharmónizálás: szabályozza a csakrák energia felvételének egymás közötti egyensúlyát.

- teljes testkezelés : az egész testet feltölti energiával. Egy ilyen kezelés tartalmazza az összes               kézpoziciót a testen elöl és hátul.

- fejkezelés : fül, szem, fej, depresszió vagy egyéb pszichés  betegség esetén.

 

Nagyon fontos, hogy a reiki kezelés után 12 óráig ne fürödjön. Mosakodás engedélyezett!

 

Kezelések időtartama:

- Nagy kezelés: 1,5-2 óra . Auraharmónizálás, csakratisztítás, csakraharmónizálás, kezelés elöl-hátul.

Ára: 4500 Ft.

- Fej kezelés: 1 óra. Auraharmónizálás, csakratisztítás, csakraharmónizálás, fejkezelés.

Ára: 3000 Ft.
 

Asztali nézet