MENÜ
Vogl Dorottya Reiki Mester/ Tanár

 
Megérdemlem, hogy egészséges legyek!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

" Meggyógyítod a tested, az életed és az elméd, mert ezekre szükséged van, hogy másokkal megoszthasd a szeretetet. Tedd meg magadért, s meglátod, a gyógyulás rohanni fog feléd"

Dr.Doreen Virtue

Mi a Reiki?

Japán eredetű szó jelentése: egyetemes, isteni életenergia.

A reiki egy olyan intelligens univerzális gyógyító energia, amellyel kizárólag élőlényekre (emberekre, állatokra, növényekre) lehet hatni, és a gyógyulást, egészségessé válást, az egészség megtartását szolgálja.

A reiki kezelő nem saját bioenergiáit használja, hanem tanulása és beavatása révén ennek az univerziális energiának közvetítésére válik képessé. Így a kezeléstől nemcsak hogy nem fárad, hanem ő is pozitív energiákkal töltődik fel.

Reiki energiával mindig egy adott személyt (vagy élőlényt) lehet kezelni.

A reiki energia a test energiaáramlataira hatva fejti ki hatását, képes testi és pszichoszomatikus betegségek kezelésére, valamint az energia térben vagy időben való célbajuttatására is.

A reiki nagyon egyszerűen megtanulható, hatékony módszer. Nem szükséges hozzá előképzettség, különleges adottság. Akár hét éves kortól megtanulható, felső korhatára nincs.

A reiki harmonizál, aktiválja az öngyógyító erőket, csökkenti és megszünteti a fájdalmakat, a stressz feloldását is szolgálja. Előremozdítja spirituális fejlődésünket és tudatunkat.

A reiki-kezelések bármely egyéb ezoterikus-, és orvosi kezeléssel vagy pszichoterápiával kombinálhatóak.

A reiki nem helyettesíti az orvost!


 


 


 


 

Asztali nézet